Tablemanager wint Innovation Award 2014

Tablemanager wint Innovation Award 2014

 

tablephone Horeca Awards

 

Elk jaar verkiest de vakjury van de Horeca Expo de meest innoverende producten en diensten voor de Innovation Award. Dit jaar werden er meer dan 120 inzendingen geregistreerd in verschillende categorieën, Food, Beverages, Concept, Services, Equipment en Interior & Design. Ook Tablebooker had een inzending gedaan, met name het nieuwe automatische telefoonsysteem gekoppeld aan Tablemanager, dat er voor zorgt dat restaurateurs ook telefonische reservaties kunnen aannemen, zelfs wanneer het restaurant die niet kan opnemen.

Op 22 september werden de baanbrekers en de innovation awards voor 2014 bekend gemaakt in Brasserie ‘t Klooster (De Pinte). 17 bedrijven, waaronder Tablemanager, konden zich trots “Baanbreker” noemen. Bovendien werd elke baanbreker genomineerd voor een “Innovation award”. De jury koos voor de categorie “Service” uit 5 genomineerden eveneens voor het automatische telefoonsysteem van Tablemanager. Meer informatie? Die kan je hier vinden: Innovaties en trends 2014

 

Award

 

Tablemanager is een digitaal systeem voor het beheer van telefonische en online reservaties, op maat gemaakt voor restaurants. Meer weten? Hier kan je een overzicht vinden van wat Tablemanager allemaal kan.

%d