Product Update juni 2017

Product Update juni 2017

Beste restaurateurs,

De voorbije maanden zijn wij hard in de weer geweest om jullie vragen en suggesties te verwerken. Graag geven wij dan ook een update over de laatste ontwikkelingen.

Verbetering snelheid Tablemanager

De laatste maanden hebben wij veel energie gestoken in het versnellen van het systeem. We hebben verschillende aanpassingen en verbeteringen gedaan die de reactietijd van de applicatie verbeteren. Vooral op de piekmomenten in het weekend zou er een merkbaar verschil moeten zijn.
Snelheid en gebruiksgemak blijven de hoogste prioriteit. Je kan dus zeker nog verdere verbeteringen verwachten. We’ll keep you posted!

Cadeaubonnen

Op vraag van jullie hebben wij de Resto Giftcards ontwikkeld.
Het is nu mogelijk om in Tablemanager cadeaubons aan te maken, die dan ook op uw website kunnen verkocht worden.

Bent u geïnteresseerd in onze Resto Giftcards? Neem dan even contact op met ons en wij regelen dit zo spoedig mogelijk! U kan ons steeds contacteren op support@tablemanager.be of +32 78 48 14 53.

 

Feedback

Daags na de reservatie wordt naar jullie gasten een feedback mail gestuurd. Hier kunnen zij uw zaak quoteren op 4 vlakken: Eten, kader, service en prijs-kwaliteit. Hier komt dan ook een gemiddelde score uit.

Vanaf heden is het ook mogelijk om de individuele scores te bekijken per verschillend compartiment. Bent u benieuwd naar wat uw gasten vinden van uw restaurant? Bekijk dan uw feedbacks via https://app.tablemanager.be/guests/feedback.

Nieuwe print instellingen

We hebben de printknop in de agenda grondig herwerkt aan de hand van jullie feedback. Via Instellingen > Tablemanager > Weergave (https://app.tablemanager.be/settings/tablemanager) bepaal je zelf hoe je print overzicht er uit moet zien.

Kies de grootte van de tekst, welke velden je wil uitprinten en of je lege velden wel of niet wil uitprinten.

Probeer het snel zelf in Tablemanager.

Berichten markeren als ongelezen

Je kan berichten, voicemails en feedback markeren als ongelezen via de nieuwe ‘Markeren als ongelezen’ knop.Nieuwe reservering aanmaken vanuit een voicemail

Via het + knopje achter een voicemail kan je nu eenvoudig een nieuwe reservering aanmaken zoals dat ook al kon bij een bericht. Alle gekende informatie zoals het telefoonnummer zal dan al ingevuld zijn.

Online sluitingen – vakantie

De vakantieperiode komt er aan!
De meeste restaurateurs gaan er dan ook een weekje tussenuit. Vergeet dan zeker niet uw restaurant ook te sluiten in Tablemanager! U wilt niet dat er gasten voor een gesloten deur staan! Via deze link kan u een sluiting ingeven en daarna op uw welverdiende vakantie vertrekken.

 

 


Wij luisteren naar u

Bovenstaande aanpassingen kwamen er voornamelijk op vraag van onze klanten. We zijn steeds op zoek naar manieren om uw dagelijkse werking te optimaliseren. Opmerkingen of vragen? Laat het ons weten via support@tablemanager.be.

Tot de volgende update!
Het Tablebooker Team

%d