De nieuwe GDPR wetgeving

De nieuwe GDPR wetgeving

De nieuwe GDPR wetgeving

De nieuwe privacy wetgeving (GDPR) die op 25 mei 2018 in voege treedt zorgt er voor dat de gegevens van uw klanten met de grootste zorg worden beschermd.

Privacy  en bescherming van gegevens zijn voor ons sinds onze opstart heel belangrijk zodat we al goed voorbereid waren op deze evolutie. Tablebooker is de verwerker van je klantgegevens maar als eigenaar blijf je zelf verantwoordelijk voor de opslag, het gebruik en de verwerking van die gegevens.

Wat betekent dit nu concreet voor je?

Tablebooker heeft al het nodige voorzien zodat voor jouw data de GDPR wetgeving correct wordt toepgepast. Je gegevens worden volgens de regels beschermd en we zullen ook nooit jouw klantengegevens delen met een andere partij of partner.

Gebruik je de emailing tool in Tablemanager dan mag je nog altijd naar je gasten die via Tablebooker reserveerden een mail sturen onder voorwaarde dat de nieuwsbriefontvanger zich kan uitschrijven wat bij Tablebooker altijd zo is geweest.

Onze juridische afdeling volgt  deze wetgeving en eventuele nieuwe interpretaties op de voet en we houden je op de hoogte als  er zaken voor je veranderen.

Het Tablebooker Team.

%d