Hoe activeer ik mijn Take Away module?

Hoe activeer ik mijn Take Away module?

Wil je afhaalgerechten gaan aan bieden of doe je dat al, dan hebben we de oplossing voor je. Vanaf nu kan je gratis gebruik maken van een handige tool om take away aan te bieden aan je klanten: volledig geïntegreerd in je vertrouwde Tablemanager omgeving en je reserveringsmodule dus meteen zichtbaar op de belangrijkste platformen.

Welke stappen dien ik te volgen om de module te activeren?

 • 1. Je afhaalmenu in Tablemanager aanmaken.
  • Instellingen > Menu
  • Nieuw menu aanmaken
   • Afhaalmenu aanvinken
   • Nieuwe sectie (Voorgerecht, Hoofdgerecht, Nagerecht.)
   • Nieuwe item: (Stoofvlees, Vol-au-vent,..)

 • 2. Take away toevoegen aan de faciliteiten
  • Instellingen > Restaurant > Categorieën
  • Vervolgens helemaal naar onder scrollen naar “Faciliteiten”
  • Take-Away en/of Delivery aanvinken
 • 3. Instellen wanneer je aan take-away doet :
  • Instellingen> Openingsuren>uitzonderingen: geef aan op welke dagen en uren je tijdens deze lockdown afhaalgerechten aanbiedt.
 • 4. Je bestellingen komen nu binnen in Tablemanager zoals je ook je reservaties ontvangt met de melding “nieuwe afhaalbestelling“.
 • 5. Waar staat de take away knop nu? De take away knop wordt automatisch geïntegreerd in je bestaande reserveringsmodule die in je website staat. Wil je een aparte knop Take Away op je website die naar de take away bestelmodule stuurt? Dat kan ook. De handleiding voor je webdesigner vindt je in Tablemanager via: instellingen > reserveringen > reserveringsbronnen> reserveringen via uw website> meer informatie voor webdesigners.
 • 6. Je bestelling online laten betalen? Als je al met onze cadeaubonnen en Stripe werkt kan je dit zelf activeren. Ga in Tablemanager naar instellingen > betalingen>betalingsregels>nieuwe voorschotregel> betalingstype kies take away: vul nu de velden verder in en druk op opslaan. Indien je nog niet met onze cadeaubonnen werkt of ondersteuning wenst contacteer ons dan via support@tablemanager.be en we stellen deze functionaliteit samen met je in.
 • Heb je vragen of hulp nodig? Stuur dan een mailtje naar support@tablemanager.be.

Voor vragen en ondersteuning neem je contact met ons op via support@tablemanager.be

%d bloggers liken dit: