Hoe activeer ik mijn Take Away module?

Hoe activeer ik mijn Take Away module?

Wil je afhaalgerechten gaan aan bieden of doe je dat al, dan hebben we de oplossing voor je. Tijdens de lockdown periode kan je gratis gebruik maken van een handige tool om take away aan te bieden aan je klanten: volledig geïntegreerd in je vertrouwde Tablemanager omgeving en je reserveringsmodule dus meteen zichtbaar op de belangrijkste platformen.

Welke stappen dien ik te volgen om de module te activeren?

 • 1. Je afhaalmenu in Tablemanager aanmaken.
  • Instellingen > Menu
  • Nieuw menu aanmaken
   • Afhaalmenu aanvinken
   • Nieuwe sectie (Voorgerecht, Hoofdgerecht, Nagerecht.)
   • Nieuwe item: (Stoofvlees, Vol-au-vent,..)

 • 2. Take away toevoegen aan de faciliteiten
  • Instellingen > Restaurant > Categorieën
  • Vervolgens helemaal naar onder scrollen naar “Faciliteiten”
  • Take-Away en/of Delivery aanvinken
 • 3. Maak een virtuele take away zaal aan: Ga naar instellingen -> zalen en tafels -> ruimtes ->nieuwe zaal – > kies type take away en geef een naam aan de zaal bv take away. Plaats vervolgens tafels in deze zaal : instellingen -> zalen en tafels -> tafels ->Take Away zaal selecteren -> voeg zoveel tafels van 2 personen toe als je bestellingen per service wilt verwerken: dus een tafel van 2 komt overeen met 1 bestelling.
 • 4. Instellen wanneer je aan Take Away doet: tijdens de lockdown zijn de openingsuren en dagen van je Take Away gelijk gesteld aan de standaard instellingen van je restaurant. Dagen en of uren aanpassen doe je door te gaan naar instellingen -> openingsuren – uitzonderingen en daar een uitzonderlijke opening of sluiting toe te voegen.
 • 5. Je bestellingen komen nu binnen in Tablemanager zoals je ook je reservaties ontvangt met de melding “nieuwe afhaalbestelling“. Je vind ze gegroepeerd terug bij je kalender onder de tab rechts Take Away.
 • 6. Waar staat de take away knop nu? De take away knop wordt automatisch geïntegreerd in je bestaande reserveringsmodule die in je website staat. Wil je een aparte knop Take Away op je website die naar de take away bestelmodule stuurt? Dat kan ook. De handleiding voor je webdesigner vindt je in Tablemanager via: instellingen > reserveringen > reserveringsbronnen> reserveringen via uw website> meer informatie voor webdesigners.
 • 7. Je bestelling online laten betalen? Als je al met onze cadeaubonnen en Stripe werkt kan je dit zelf activeren. Ga in Tablemanager naar instellingen > betalingen>betalingsregels>nieuwe voorschotregel> betalingstype kies take away: vul nu de velden verder in en druk op opslaan. Indien je nog niet met onze cadeaubonnen werkt of ondersteuning wenst contacteer ons dan via support@tablemanager.be en we stellen deze functionaliteit samen met je in.
 • Heb je vragen of hulp nodig? Stuur dan een mailtje naar support@tablemanager.be.

Voor vragen en ondersteuning neem je contact met ons op via support@tablemanager.be

%d bloggers liken dit: