Update 22 December

Update 22 December

Nieuw in Tablemanager

Actieknop onderaan het scherm

Onderaan rechts komt een actieknop te staan. Deze laat u toe om uit eender welk scherm van Tablemanager een aantal voorbereide acties te starten: Nieuwe reservering, toevoegen van een inloper, plaatsen van een memo en beheren van de vakanties. Afhankelijk van uw opties is het ook mogelijk om een nieuwe verkoop van een cadeaubon in te geven alsook uw promoties te beheren. OPGELET, de help functie kan u voortaan niet meer onderaan het scherm terugvinden. Deze zit voortaan mee in het menu bovenaan.

 

 

 

Steeds toegang tot uw reserveringslijst via onze back-up
Voortaan is het mogelijk om steeds een back-up terug te vinden van uw reserveringen. Zelfs bij een tijdelijke panne van ons systeem kan u hierop terugvallen. De back-up wordt elke morgen automatisch gegenereerd en toont de reeds gemaakte reserveringen voor die dag. De lijst wordt ‘s avonds opnieuw bijgewerkt zodat hij voor de avonddienst opnieuw up to date is met reserveringen die tijdens de dag werden gemaakt. We raden u aan om de URL die u op deze pagina kan vinden op te slaan in uw favorieten. U kan deze optie activeren via de Tablemanager instellingen https://app.tablemanager.be/settings/tablemanager#backup.
Facebook messenger bot
Als een van de allereerste bedrijven in België lanceerden we afgelopen maand een “Facebook messenger bot”. Bent u iemand die wel op Facebook aanwezig is maar af en toe beseft dat u niet geantwoord hebt op een vraag van uw klanten of potentiële medewerkers? Dan is dit écht iets voor u! Klanten kunnen via de Facebook chat functie eenvoudig een reservering maken in uw agenda én een vraag stellen. Wij koppelen deze informatie met Tablemanager. U hoeft dus niet meer in Facebook actief te zijn. Bovendien krijgt u al snel de melding dat u zeer goed antwoord op vragen van klanten. Geïnteresseerd om dit eerst eens te testen? Start zeker eens een gesprek met Tony, de restaurantassistent van L’Exemple via deze link en bewonder de mogelijkheden van technologie!
Een tip: u kan deze functie ook aan uw eigen website toevoegen. Zo bent u nog bereikbaarder voor uw klanten zonder dat u hiervoor additionele telefoontjes of e-mails ontvangt. Gewoon lekker geïntegreerd in uw Tablemanager!
Nieuw berichtencentrum
In plaats van het zeer sporadisch opsturen van nieuwsbrieven om u op de hoogte te brengen van nieuwigheden in Tablemanager zal u voortaan hiervoor in ons meldingencentrum terecht kunnen. We lijsten hier duidelijk nieuwigheden en belangrijke berichten voor u op met de mogelijkheid om meer details te lezen. Voor belangrijke updates zullen wij u uiteraard per e-mail blijven verwittigen. Daarnaast is het ook mogelijk om u op onze RSS feed te abonneren. Zo krijgt u alsnog de laatste nieuwtjes doorgestuurd zodra wij iets online zetten!
Wij luisteren naar u
Bovenstaande aanpassingen kwamen er voornamelijk op vraag van onze klanten. We zijn steeds op zoek naar manieren om uw dagelijkse werking te optimaliseren. Opmerkingen of vragen? Laat het ons weten via support@tablemanager.be.
%d bloggers liken dit: